Om oss.

GUGENSsON AB

OM OSS

Om Oss.

Vi på Gugensson AB erbjuder alla kunder service utöver den vanliga.

Tjänster som vi, mammorna utför för dig, har en förstklassig kvalitet. I allt vårt arbete gör personal sitt bästa för att ni ska vara så glada och

nöjda som möjligt. Det som är viktigaste för oss är att du ska känna dig trygg och tillfredsställd som vår kund och det är precis det vi som

företag koncentrerar på hela tiden.

 

Efter du har bestämt vilken typ av städning du behöver och hur ofta, börjar vi leverera tjänsten omgående med samma personal, som utför regelbunden

städning hemma hos dig. Vilket gynnar både oss som personal och dig som kund eftersom det skapas en trygghet mellan oss.

Säkerhet för ditt hem är väldigt viktigt för oss och därför lär vi oss från första dagen hur vi ska hantera nycklar, larmkoder eller annat viktigt material.

Registrerade för 

F-skatt

F-skatt innebär att vi som företagare själv sköter inbetalningen av våra skatter och avgifter. Det är också ett bevis för våra uppdragsgivare på att de inte behöver göra skatteavdrag eller betala arbetsgivaravgifter på ersättningen.

Personuppgifter

Information som samlas in av Gugensson Tjänst via elektroniska formulär delas ej eller säljs vidare. Vi använder kunduppgifter endast i syfte att utföra våra tjänster.

Alla våra medarbetare har tystnadsplikt och har skrivit under sekretessavtal.

Säkerhetspolicy

Varje gång vi anställer någon har vi personliga intervjuer och begär dessutom utdrag från polisens belastningsregister.

Ansvarsförsäkring

Vi har ansvarsförsäkring som täcker upp till
10 000 000 kronor.

Detta innebär att du kan känna dig säker på att bli ersatt till 100% om olyckan skulle vara framme.

Nöjd kund-garanti

Vår ambition är att du som kund är helt nöjd med din hemstädning, därför erbjuder vi vår nöjd kund-garanti.

I praktiken innebär detta att om du inte är nöjd åtgärdar vi problemet med en gång.

Miljöpolicy

Vi strävar efter att använda miljömärkta produkter i verksamheten och därför arbetar vi enbart med väldokumenterade och  miljömärkta produkter och minimerar därigenom förbrukning av kemikalier.

Undrar du något mer?